Velkommen til vår Byggeblogg

Sidan det meste av huset no er ferdig, går det litt lengre mellom kvar oppdatering, ca. 1 gang i mnd. Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.

mandag 26. mars 2012

26 MARS - Kinorommet er halvferdig, og badet på loftet er no klar til flislegging


Badet på loftet

På kinorommet er no vegg-til-vegg teppet lagt på plass. Vi fekk også brukt noko av "Stone-wall" som vi hadde igjen. Parketten vi har lagt er siste rest av parketten som vi har lagt i resten av huset ( Tarkett Eik Breiblank). Stolane er no på plass. Vi har fortsatt igjen å male vindua/vinduskarmane, og det viktigaste er selfølgeleg ikkje på plass enda: Prosjektor og lerret.
Malermester Stein Ove Lande har lagt "membranbelegget" Tarko Dry Floor lagt på golvet. Alle veggane på badet på loftet har Tetti våtromsplater og skøytane er smurt vått i vått med membran og remse. I tillegg er sonene som kan bli utsatt for vatn, forsterka rikeleg med membran. Flisene er bestilt og levert. Vi velger å bruke samme flisene som på hovedbadet i første etasje. På golvet legg vi Nero Acapulco 30 x 60 ( Casalgrande Padana), i fallsonen legg vi Nero Acapulco 10 x 10. På to av veggane legg vi samme flisa som på golvet, mens på dei resterande to veggane legg vi Pasta Blanca White Body 20 x 60 (Azteca Ceramica). Badet er no klart til flislegging, og forventes ferdig etter påske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar